in

2023 Makyaj Trendleri

2023 makyaj trendleri, yılının en popüler makyaj trendlerinden biri olan “vinil dudaklar”, hem yoğun renk hem de vinil ışıltılı dudak makyajları bu yıl sıkça karşılaşacağımız makyaj trendleri arasında yer alıyor. Makyaja anında daha canlı ve çarpıcı bir etki katan vinil rujları bu yıl makyaj çantanızdan eksik etmeyiniz.

Taşlı Makyaj Trendi

2023 makyaj trendleri arasında hem göze hem de yüze uygulanan taşlı makyajlar oldukça popüler olacak gibi görünüyor. Canlı leylak, pembe ve turuncu renkleriyle makyajınızı ışıltılı farlar ve yapışkan taşlarla süsleyerek göz makyajınıza biraz daha ışıltı katabilirsiniz.

Grunge Göz Makyajı

makyaj trendlerinden bu kadar memnun olmamızın sebebi ise buğulu göz makyajı trendinin devam etmesi ve 2023’ün daha da dumanlı olduğunu söyleyebiliriz. Dumanlı, grunge bir göz makyajı görünümü için ihtiyacınız olan tek şey siyah bir göz kalemi olmaktadır. Eyelinerı göz kapağına gelişigüzel sürdükten sonra bir fırça yardımıyla kolayca buğulu göz makyajı elde edebilirsiniz.

Yukarı Doğru Taranmış Saçlar

Bu yılın popülerliğini arttıran yukarı doğru taranmış “kabarık” kaş görünümü de 2023 makyaj trendleri arasında yer alıyor. Şeffaf ya da renkli kaş maskaraları ile elde edebileceğiniz bu görünüm ile son derece doğal ama bir o kadar da fark yaratan bir kaş modeline sahip olabilirsiniz. www.g24borsa.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.  Yani kaşlarınızı belirginleştirmek tamamen size kalmış oluyor.

Takma Kirpik Etkili Maskara Trendi

Son yılların en büyük makyaj trendi olan dev hacimli kirpikler 2023 yılında zirveye ulaşacak gibi görünüyor. Paris moda haftasında gördüğümüz makyaj modellerine bakacak olursak takma kirpikler makyaj dünyasını ele geçirdi. Kısa ve ince kirpiklere sahipsen bile merak etme, takma kirpik maskaraları ile bu trendi yakalayabilirsiniz.

Allıklar Ön Planda

2023 makyaj trendleri arasında bizim favorilerimizden biri de allığın artık daha ön planda olmasıdır. Canlı renklere sahip krem ve likit allıklar makyajımıza renk katacak gibidir. Özellikle şakaklara allık uygulamak ve bunu göz makyajı ile birleştirmek bu sene en sık yapılan uygulamalardan biri olacağından emin olabilirsiniz. www.g24borsa.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.

What do you think?

Bir yanıt yazın

GIPHY App Key not set. Please check settings

Polonya’dan Ukrayna’ya tahıl ambargosu

Günün ajandasında neler var (17.04.2023)